HOE-BOEK voor de Coach

tips, modellen en vragen voor werkgerelateerde, individuele coaching

Prijs € 40,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Joost Crasborn, Ellis Buis

Paperback | Juni 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt hen met meer kracht en vertrouwen zelf hun koers uit laten zetten. Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar soms zou je als coach (nóg) beter willen weten hoe je een specifieke interventie inzet. Voorbeelddialogen en gespreksmodellenDat staat in dit 'HOE-boek voor de coach' in uiterst praktische hoe-bewoordingen: Hoe confronteer je? Hoe speel je in op stress? Hoe werk je aan perspectiefverbreding? Hoe werk je met polariteiten? Of: hoe doe je niks? In een dertigtal HOE's staan voorbeelddialogen, vragenlijsten, (gespreks)modellen en checklists. Daarnaast hebben de auteurs ook een stevige visie op coaching neergezet.Mogelijke interventies in coachtrajectenHet 'HOE-boek voor de coach' is daarmee een heel waardevol en praktisch boek voor iedereen die professioneel met coaching aan de slag wil of is, boordevol mogelijke interventies in een coachtraject.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joost Crasborn, Ellis Buis
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058710093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt hen met meer kracht en vertrouwen zelf hun koers uit laten zetten. Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar soms zou je als coach (nóg) beter willen weten hoe je een specifieke interventie inzet.

Voorbeelddialogen en gespreksmodellen
Dat staat in dit 'HOE-boek voor de coach' in uiterst praktische hoe-bewoordingen: Hoe confronteer je? Hoe speel je in op stress? Hoe werk je aan perspectiefverbreding? Hoe werk je met polariteiten? Of: hoe doe je niks? In een dertigtal HOE's staan voorbeelddialogen, vragenlijsten, (gespreks)modellen en checklists. Daarnaast hebben de auteurs ook een stevige visie op coaching neergezet.

Mogelijke interventies in coachtrajecten
Het 'HOE-boek voor de coach' is daarmee een heel waardevol en praktisch boek voor iedereen die professioneel met coaching aan de slag wil of is, boordevol mogelijke interventies in een coachtraject.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joost Crasborn, Ellis Buis
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058710093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Aanrader

Top 3 Marketingboeken