Het weekend van zeven dagen (e-Book)

een goede balans tussen werk en privé-leven

Prijs € 17,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ricardo Semler

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meesten van ons zijn er goed in om lange dagen te werken. Maar we zijn er minder goed in een keer op maandagmiddag naar de film gaan. Ricardo Semler is daar wél goed in. In Het weekend van zeven dagen laat Semler zien hoe hij Semco, een klein familiebedrijf, wist om te bouwen tot een bedrijf met veertigmaal de oorspronkelijke omzet – terwijl hij tijdens kantooruren genoot van een goede film of met zijn zoon de eendjes ging voeren. Semler laat zien dat het veel eenvoudiger is dan het lijkt om een goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Het natuurlijke resultaat is een weekend van zeven dagen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ricardo Semler
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402303469
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
554580 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De meesten van ons zijn er goed in om lange dagen te werken. Maar we zijn er minder goed in een keer op maandagmiddag naar de film gaan. Ricardo Semler is daar wél goed in.

In Het weekend van zeven dagen laat Semler zien hoe hij Semco, een klein familiebedrijf, wist om te bouwen tot een bedrijf met veertigmaal de oorspronkelijke omzet – terwijl hij tijdens kantooruren genoot van een goede film of met zijn zoon de eendjes ging voeren. Semler laat zien dat het veel eenvoudiger is dan het lijkt om een goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Het natuurlijke resultaat is een weekend van zeven dagen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ricardo Semler
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402303469
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
554580 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken