Het procesmanagement modellenboek

panklare voorbeeldmodellen voor de procesmanager

Prijs € 55,25

Uitverkocht

Renco Bakker, Willem Spronk, Rienke Labeur

Hardback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Procesmanagers gebruiken dagelijks een breed scala aan concepten, producten, overzichten en modellen. Dat zijn er zo veel, dat menig procesmanager door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is een groot deel van de veel gebruikte modellen en formats nu gebundeld in 'Het Procesmanagement Modellenboek', hét inspiratieboek voor procesmanagers.Het boek inspireert procesmanagers bij het vormgeven van zowel processen als procesmanagement. De auteurs, allen verbonden aan BPMConsult, kozen modellen vanuit verschillende vakgebieden. Zo benaderen ze Business Process Management (BPM) vanuit een tiental invalshoeken, waaronder spelersmanagement, interfacemanagement, klantinteractiemanagement, timemanagement en procesbesturingsmanagement.Vervolgens komen per invalshoek veelgebruikte formats en toepassingen aan bod: van de value stream map, TVB-matrix en informatiefl owchart tot de INK-KPI-afleidingsmatrix, het PI-dashboard en de structuurpiramide.Elk model wordt in een vaste structuur behandeld.'Het Procesmanagement Modellenboek' behandelt daarnaast veelgebruikte conceptuele procesmanagementmodellen. Alle formats zijn overzichtelijk geïllustreerd aan de hand van een doorlopende case rond een projectmatig werkend (fictief) bouwbedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoud van kantoorpanden.Als bonus is een aantal modellen opgenomen dat de auteurs zelf hebben ontwikkeld voor hun eigen klanten. Deze modellen zijn toegesneden op specifieke situaties bij klanten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renco Bakker, Willem Spronk, Rienke Labeur
Uitgever
Boom
ISBN
9789013096019
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Procesmanagers gebruiken dagelijks een breed scala aan concepten, producten, overzichten en modellen. Dat zijn er zo veel, dat menig procesmanager door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is een groot deel van de veel gebruikte modellen en formats nu gebundeld in 'Het Procesmanagement Modellenboek', hét inspiratieboek voor procesmanagers.
Het boek inspireert procesmanagers bij het vormgeven van zowel processen als procesmanagement. De auteurs, allen verbonden aan BPMConsult, kozen modellen vanuit verschillende vakgebieden. Zo benaderen ze Business Process Management (BPM) vanuit een tiental invalshoeken, waaronder spelersmanagement, interfacemanagement, klantinteractiemanagement, timemanagement en procesbesturingsmanagement.

Vervolgens komen per invalshoek veelgebruikte formats en toepassingen aan bod: van de value stream map, TVB-matrix en informatiefl owchart tot de INK-KPI-afleidingsmatrix, het PI-dashboard en de structuurpiramide.
Elk model wordt in een vaste structuur behandeld.

'Het Procesmanagement Modellenboek' behandelt daarnaast veelgebruikte conceptuele procesmanagementmodellen. Alle formats zijn overzichtelijk geïllustreerd aan de hand van een doorlopende case rond een projectmatig werkend (fictief) bouwbedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoud van kantoorpanden.

Als bonus is een aantal modellen opgenomen dat de auteurs zelf hebben ontwikkeld voor hun eigen klanten. Deze modellen zijn toegesneden op specifieke situaties bij klanten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renco Bakker, Willem Spronk, Rienke Labeur
Uitgever
Boom
ISBN
9789013096019
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken