Het kleine boekje over leiderschap

de 12 1/2 eigenschappen van krachtige leiders

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Jeffrey Gitomer

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit baanbrekende boek over leiderschap daagt je uit, spoort je aan, wijst je de weg en creëert nieuwe kansen op succes. De 12½ sterke leiderschapspunten helpen je handelend en delegerend op te treden en een leiderschapspositie te verwerven door enthousiasme, virtuositeit, actie, samenwerking, veerkracht en prestaties - en niet op basis van macht, opdrachten, functie of titel. Het Kleine Boekje over Leiderschap staat vol praktische, bruikbare en uitvoerbare ideeën en strategieën, die je bij implementatie niet alleen verzekeren van respect en loyaliteit, maar ook van succes op lange termijn en blijvend resultaat. Dit is een boek over leiderschap dat theorie en filosofie overstijgt en dat direct tot de kern van de zaak doordringt, zodat je spijkers met koppen kunt slaan.Jeffrey Gitomer is een van de meest gevraagde en inspirerendste sprekers ter wereld. Hij mag de grootste internationale concerns tot zijn klanten rekenen. Gitomer schreef onder meer de bestsellers Het Rode Boekje voor Verkopers, Het Zwarte Boekje voor Netwerkers en Het Social Media Boekje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffrey Gitomer
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043027113
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit baanbrekende boek over leiderschap daagt je uit, spoort je aan, wijst je de weg en creëert nieuwe kansen op succes. De 12½ sterke leiderschapspunten helpen je handelend en delegerend op te treden en een leiderschapspositie te verwerven door enthousiasme, virtuositeit, actie, samenwerking, veerkracht en prestaties - en niet op basis van macht, opdrachten, functie of titel. Het Kleine Boekje over Leiderschap staat vol praktische, bruikbare en uitvoerbare ideeën en strategieën, die je bij implementatie niet alleen verzekeren van respect en loyaliteit, maar ook van succes op lange termijn en blijvend resultaat. Dit is een boek over leiderschap dat theorie en filosofie overstijgt en dat direct tot de kern van de zaak doordringt, zodat je spijkers met koppen kunt slaan.
Jeffrey Gitomer is een van de meest gevraagde en inspirerendste sprekers ter wereld. Hij mag de grootste internationale concerns tot zijn klanten rekenen. Gitomer schreef onder meer de bestsellers Het Rode Boekje voor Verkopers, Het Zwarte Boekje voor Netwerkers en Het Social Media Boekje.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffrey Gitomer
Uitgever
MainPress B.V.
ISBN
9789043027113
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken