Prijs | € 11,99 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 1998 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Door zijn volle smaak en karakteristieke intensiteit is balsamico-azijn voor fijnproevers niet meer uit de kookkunst weg te denken. Met dit fantastische kookboek kunt u nu in uw eigen keuken de schitterende culinaire deugden van dit oude elixer ontdekken. Naast een uitgebreide inleiding over de geschiedenis van de orignele balsamico-azijn vindt u in dit boek recepten van voorgerechten, bijgerechten, salades en vinaigrettes, hoofdgerechten met vlees of vis en zelfs desserts.
Specificaties
- Auteur
- M. Halm
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054267959
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 1998
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 95
Beschrijving
Door zijn volle smaak en karakteristieke intensiteit is balsamico-azijn voor fijnproevers niet meer uit de kookkunst weg te denken. Met dit fantastische kookboek kunt u nu in uw eigen keuken de schitterende culinaire deugden van dit oude elixer ontdekken. Naast een uitgebreide inleiding over de geschiedenis van de orignele balsamico-azijn vindt u in dit boek recepten van voorgerechten, bijgerechten, salades en vinaigrettes, hoofdgerechten met vlees of vis en zelfs desserts.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- M. Halm
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054267959
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 1998
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 95