Hebbes !

500 competentiegerichte selectievragen

Prijs € 23,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marjo Louwers

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De droomkandidaat voor de baan die je te vergeven hebt, moet beschikken over een aantal competenties. Bijvoorbeeld flexibiliteit, besluitvaardigheid en zelfkennis. Natuurlijk kan een sollicitant zéggen dat hij over deze competenties beschikt, maar hoe kom je erachter of dat ook daadwerkelijk zo is? Met Hebbes! heb je het antwoord in handen. In dit boek staan 56 competenties beschreven, mét bijbehorende selectievragen. Effectieve selectiegesprekken voerenMet dit slimme instrument voer je - als P&O'er, HRM'er, (lijn)manager, recruiter of leidinggevende - effectieve en goede selectiegesprekken, waardoor het veel gemakkelijker wordt de juiste kandidaat eruit te halen. En natuurlijk doet ook een slimme sollicitant zijn voordeel met deze uitgebreide verzameling selectievragen, zodat hij met veel zelfvertrouwen nog beter beslagen ten ijs het selectiegesprek in gaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjo Louwers
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058710482
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

De droomkandidaat voor de baan die je te vergeven hebt, moet beschikken over een aantal competenties. Bijvoorbeeld flexibiliteit, besluitvaardigheid en zelfkennis. Natuurlijk kan een sollicitant zéggen dat hij over deze competenties beschikt, maar hoe kom je erachter of dat ook daadwerkelijk zo is? Met Hebbes! heb je het antwoord in handen. In dit boek staan 56 competenties beschreven, mét bijbehorende selectievragen.

Effectieve selectiegesprekken voeren
Met dit slimme instrument voer je - als P&O'er, HRM'er, (lijn)manager, recruiter of leidinggevende - effectieve en goede selectiegesprekken, waardoor het veel gemakkelijker wordt de juiste kandidaat eruit te halen. En natuurlijk doet ook een slimme sollicitant zijn voordeel met deze uitgebreide verzameling selectievragen, zodat hij met veel zelfvertrouwen nog beter beslagen ten ijs het selectiegesprek in gaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjo Louwers
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058710482
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Aanrader

Top 3 Marketingboeken