Heb je even?

klankboek voor managers

Prijs € 29,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Reinwout Schram, Toon van Mierlo

Hardback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het vlot geschreven en rijk geïllustreerde management KLANKboek 'Heb je even?' is een uitnodiging aan jou als manager, van beginnend tot CEO, om even tijd te nemen voor het antwoord op de vragen die je jezelf stelt, bijvoorbeeld: 'Doe ik het goed?', 'Doe ik het goed genoeg?' en 'Hoe kan ik het anders doen?'. 'Het' betekent: Het zijn van manager, het behalen van resultaten - juist in deze moeilijke economische tijden - samen met je team mensen. Het boek is tevens ontstaan vanuit de behoefte van managers om alle kennis die ze ooit hebben verzameld, gebundeld te zien in één integrale managementbenadering. Dus geen 9 aparte boeken waarin 9 verschillende thema's nog mooier en nog 'groter' worden gemaakt, maar één boek waarin die 9 belangrijke managementactiviteiten praktisch worden weergegeven en met elkaar in verband worden gebracht. Dit KLANKboek geeft precies aan waar je het meer, minder of anders kunt doen. Op de website www.hebjeeven.nl kun je als lezer van het boek gratis allerlei ondersteunende materialen downloaden. Bijvoorbeeld quickscans, checklists, artikelen, zaken die je ook je eigen team mensen kunt laten lezen en laten maken.Dit klankboek gebruik je enerzijds om antwoord te krijgen op je vragen en anderzijds bevestigd te worden in die zaken die je goed aanpakt. Het boek daagt je uit om op onderzoek te gaan, te ontdekken hoe je geïnspireerd wordt, waar je kracht ligt en waar je jezelf nog kunt versterken. Actuele managementtopics komen aan bod, worden logisch met elkaar verbonden en vormen zo een integrale managementbenadering.Door de herkenbare praktijkvoorbeelden is het een vlot lezend boek geworden. Diepgaande inzichten worden op een praktische manier verwoord en theorie wordt consequent doorvertaald in het 'doen': Hoe pas je het toe? Dit Nederlandse Managementboek en de website www.hebjeeven.nl stellen je in staat om met meer gemak, plezier en zekerheid je doelen te bereiken.Het is niet alleen een fijn lezend, nuttig boek geworden. Het is ook een mooi, kleurrijk boek met een waardevolle uitstraling geworden. Een boek wat, nog voordat het officieel op de markt is, al zo'n 1.000 keer door managers als cadeau aan andere managers is gedaan.'Heb je even?' voor jezelf?We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe!Toon van MierloReinwout Schram

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Reinwout Schram, Toon van Mierlo
Uitgever
Business Master Class
ISBN
9789081821308
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Het vlot geschreven en rijk geïllustreerde management KLANKboek 'Heb je even?' is een uitnodiging aan jou als manager, van beginnend tot CEO, om even tijd te nemen voor het antwoord op de vragen die je jezelf stelt, bijvoorbeeld: 'Doe ik het goed?', 'Doe ik het goed genoeg?' en 'Hoe kan ik het anders doen?'.
'Het' betekent: Het zijn van manager, het behalen van resultaten - juist in deze moeilijke economische tijden - samen met je team mensen.
Het boek is tevens ontstaan vanuit de behoefte van managers om alle kennis die ze ooit hebben verzameld, gebundeld te zien in één integrale managementbenadering. Dus geen 9 aparte boeken waarin 9 verschillende thema's nog mooier en nog 'groter' worden gemaakt, maar één boek waarin die 9 belangrijke managementactiviteiten praktisch worden weergegeven en met elkaar in verband worden gebracht.
Dit KLANKboek geeft precies aan waar je het meer, minder of anders kunt doen.
Op de website www.hebjeeven.nl kun je als lezer van het boek gratis allerlei ondersteunende materialen downloaden. Bijvoorbeeld quickscans, checklists, artikelen, zaken die je ook je eigen team mensen kunt laten lezen en laten maken.
Dit klankboek gebruik je enerzijds om antwoord te krijgen op je vragen en anderzijds bevestigd te worden in die zaken die je goed aanpakt. Het boek daagt je uit om op onderzoek te gaan, te ontdekken hoe je geïnspireerd wordt, waar je kracht ligt en waar je jezelf nog kunt versterken.
Actuele managementtopics komen aan bod, worden logisch met elkaar verbonden en vormen zo een integrale managementbenadering.
Door de herkenbare praktijkvoorbeelden is het een vlot lezend boek geworden. Diepgaande inzichten worden op een praktische manier verwoord en theorie wordt consequent doorvertaald in het 'doen': Hoe pas je het toe? Dit Nederlandse Managementboek en de website www.hebjeeven.nl stellen je in staat om met meer gemak, plezier en zekerheid je doelen te bereiken.

Het is niet alleen een fijn lezend, nuttig boek geworden. Het is ook een mooi, kleurrijk boek met een waardevolle uitstraling geworden. Een boek wat, nog voordat het officieel op de markt is, al zo'n 1.000 keer door managers als cadeau aan andere managers is gedaan.


'Heb je even?' voor jezelf?

We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe!

Toon van Mierlo
Reinwout Schram

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Reinwout Schram, Toon van Mierlo
Uitgever
Business Master Class
ISBN
9789081821308
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Aanrader

Top 3 Marketingboeken