Handleiding Inspiratiespel

Prijs € 45,00

Niet beschikbaar

P. Gerrickens, M. Verstege

Loose-leaf | April 2002 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

HANDLEIDING INSPIRATIESPEL (ISBN 9789074123068) Deze ringband behoort bij het Inspiratiespel en bevat 25 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden van toepassingsmogelijkheden zijn: bewustwording van hetgeen iemand inspireert, ijsbreker in trainingen, samenwerken in teams, functioneringsgesprekken, loopbaanplanning en coaching. Bij de meeste spelvormen zijn vervolgopdrachten opgenomen om dieper op de materie in te gaan. Tevens bevat deze Handleiding de Motivatiematrix (A2-formaat). Met dit instrument kunt u in één oogopslag zowel aflezen wat iemand nodig heeft om gemotiveerd te kunnen werken, als ook de mate waarin daar in de huidige werksituatie aan wordt voldaan. De inhoudsopgave van de Handleiding Inspiratiespel met daarin een overzicht van alle spelvormen kunt u downloaden op www.kwaliteitenspel.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Gerrickens, M. Verstege
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123068
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
April 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
87

Beschrijving

HANDLEIDING INSPIRATIESPEL (ISBN 9789074123068)

Deze ringband behoort bij het Inspiratiespel en bevat 25 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden van toepassingsmogelijkheden zijn: bewustwording van hetgeen iemand inspireert, ijsbreker in trainingen, samenwerken in teams, functioneringsgesprekken, loopbaanplanning en coaching. Bij de meeste spelvormen zijn vervolgopdrachten opgenomen om dieper op de materie in te gaan.

Tevens bevat deze Handleiding de Motivatiematrix (A2-formaat). Met dit instrument kunt u in één oogopslag zowel aflezen wat iemand nodig heeft om gemotiveerd te kunnen werken, als ook de mate waarin daar in de huidige werksituatie aan wordt voldaan.

De inhoudsopgave van de Handleiding Inspiratiespel met daarin een overzicht van alle spelvormen kunt u downloaden op www.kwaliteitenspel.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Gerrickens, M. Verstege
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123068
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
April 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
87

Aanrader

Top 3 Marketingboeken