Groot versjesboek (e-boek - ePub) (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Toon Hermans

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Toon heeft me met z'n kleine versjes geleerd te genieten van iets dat zomaar gebeurt. Vogelvoetjes in de sneeuw. Een straal zonlicht op een verder grijze dag. Een ballon. Bloemen in het gras. Een zoen als je 'm niet verwacht. Een glimlach van een vreemde. Chocolaatjes in een trommeltje. Allemaal van die kleine dingen die je zo onopgemerkt als wat kan laten, maar waar we als mensen eigenlijk voor leven.'- Uit het woord vooraf van Lars van der WerfDe verzen van Toon Hermans behoren tot de culturele canon van de Lage Landen. Ook vandaag worden ze veel gelezen. In 1983 verzamelde Toon zelf al meer dan 450 versjes in het Groot Versjesboek, onderverdeeld in rubrieken met titels als 'Mensen', 'Dieren', 'Natuur' en 'Tijdsbeeld'. Het werd zijn meest populaire bundel ooit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Toon Hermans
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401447867
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
477700 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

'Toon heeft me met z'n kleine versjes geleerd te genieten van iets dat zomaar gebeurt. Vogelvoetjes in de sneeuw. Een straal zonlicht op een verder grijze dag. Een ballon. Bloemen in het gras. Een zoen als je 'm niet verwacht. Een glimlach van een vreemde. Chocolaatjes in een trommeltje. Allemaal van die kleine dingen die je zo onopgemerkt als wat kan laten, maar waar we als mensen eigenlijk voor leven.'
- Uit het woord vooraf van Lars van der Werf

De verzen van Toon Hermans behoren tot de culturele canon van de Lage Landen. Ook vandaag worden ze veel gelezen. In 1983 verzamelde Toon zelf al meer dan 450 versjes in het Groot Versjesboek, onderverdeeld in rubrieken met titels als 'Mensen', 'Dieren', 'Natuur' en 'Tijdsbeeld'. Het werd zijn meest populaire bundel ooit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Toon Hermans
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401447867
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
477700 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Aanrader

Top 3 Marketingboeken