Gewoon doen gewoon doen

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Rob de Bruin

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Managementboek Gewoon doenMet minder inspanning resultaat boeken"Stel geen deadlines meer: ga gewoon aan de slag." Het is een van de adviezen die Rob de Bruin, Managing Director Claims bij risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon, geeft in zijn managementboek 'Gewoon Doen'. Het boek beschrijft de route naar managementsucces en is gebaseerd op De Bruins praktijkervaringen als manager en leidinggevende van de afdeling Claims bij Aon. Met zijn boek wil De Bruin directieleden en managers handvatten bieden als de organisatie waar zij voor werken veranderingen doorvoert of de koers verlegt. In 'Gewoon Doen' vinden zij een praktische aanpak die hen op weg helpt en ondersteunt bij een veranderingsproces. "Ik wens iedereen toe dat zij succesvol zijn binnen hun organisatie, zonder dat dit gepaard gaat met enorm lange werkdagen en veel stress. De werkwijze die ik in mijn boek beschrijf, draagt bij aan succes op het werk én een prettig privéleven," zegt Rob de Bruin.Stel geen deadlinesEen voorbeeld van 'Gewoon Doen' is stoppen met deadlines stellen voor projecten en acties. "Deadlines hebben een verstikkende werking en leggen onnodig veel druk op projecten en de betrokken personen," aldus De Bruin. "Stel geen deadlines en maak geen uitgebreide plannen, maar ga gewoon aan de slag. Zo boek je resultaat." Deze werkwijze wordt, samen met andere elementen die garant staan voor resultaat, in het boek uitgebreid beschreven en toegelicht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob de Bruin
Uitgever
Coolegem Media
ISBN
9789491354007
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Managementboek Gewoon doen

Met minder inspanning resultaat boeken

"Stel geen deadlines meer: ga gewoon aan de slag." Het is een van de adviezen die Rob de Bruin, Managing Director Claims bij risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon, geeft in zijn managementboek 'Gewoon Doen'. Het boek beschrijft de route naar managementsucces en is gebaseerd op De Bruins praktijkervaringen als manager en leidinggevende van de afdeling Claims bij Aon.

Met zijn boek wil De Bruin directieleden en managers handvatten bieden als de organisatie waar zij voor werken veranderingen doorvoert of de koers verlegt. In 'Gewoon Doen' vinden zij een praktische aanpak die hen op weg helpt en ondersteunt bij een veranderingsproces. "Ik wens iedereen toe dat zij succesvol zijn binnen hun organisatie, zonder dat dit gepaard gaat met enorm lange werkdagen en veel stress. De werkwijze die ik in mijn boek beschrijf, draagt bij aan succes op het werk én een prettig privéleven," zegt Rob de Bruin.

Stel geen deadlines
Een voorbeeld van 'Gewoon Doen' is stoppen met deadlines stellen voor projecten en acties. "Deadlines hebben een verstikkende werking en leggen onnodig veel druk op projecten en de betrokken personen," aldus De Bruin. "Stel geen deadlines en maak geen uitgebreide plannen, maar ga gewoon aan de slag. Zo boek je resultaat." Deze werkwijze wordt, samen met andere elementen die garant staan voor resultaat, in het boek uitgebreid beschreven en toegelicht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob de Bruin
Uitgever
Coolegem Media
ISBN
9789491354007
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken