Geven en nemen (e-Book)

de verborgen dynamiek van succes

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Adam Grant

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tientallen jaren hebben mensen zich gericht op de individuele voorwaarden voor succes: passie, inzet, talent en geluk. Maar in de huidige, snel veranderende wereld is onze kans van slagen steeds meer afhankelijk van hoe we ons verhouden tot anderen. Geven en nemen laat zien wat effectief netwerken, samenwerken, invloed uitoefenen, onderhandelen en leiderschap met elkaar gemeen hebben. Waarom krijgen sommige mensen zoveel voor elkaar en andere niet? In dit boek komt hoogleraar psychologie Adam Grant tot een even eenvoudige als cruciale conclusie: er zijn mensen die geven, mensen die nemen en mensen die matchen. Nemers proberen zo veel mogelijk te krijgen van anderen, matchers de meesten van ons streven naar een zeker evenwicht, maar gevers zijn die zeldzame mensen die anderen helpen zonder iets terug te verwachten. Opmerkelijk genoeg zijn de mensen die het meeste bereiken geen nemers of matchers, het zijn gevers. Met een overtuigende combinatie van de laatste onderzoeksresultaten en boeiende persoonlijke verhalen biedt Geven en nemen een revolutionaire benadering van het fenomeen succes en de kracht van geven. Aangezien de meeste mensen geen geboren gevers zijn, legt Grant niet alleen uit waarom gevers winnen, maar onthult hij ook hoe ze dat doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Adam Grant
Uitgever
Balans
ISBN
9789460036750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1169094 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Tientallen jaren hebben mensen zich gericht op de individuele voorwaarden voor succes: passie, inzet, talent en geluk. Maar in de huidige, snel veranderende wereld is onze kans van slagen steeds meer afhankelijk van hoe we ons verhouden tot anderen. Geven en nemen laat zien wat effectief netwerken, samenwerken, invloed uitoefenen, onderhandelen en leiderschap met elkaar gemeen hebben.

Waarom krijgen sommige mensen zoveel voor elkaar en andere niet? In dit boek komt hoogleraar psychologie Adam Grant tot een even eenvoudige als cruciale conclusie: er zijn mensen die geven, mensen die nemen en mensen die matchen. Nemers proberen zo veel mogelijk te krijgen van anderen, matchers de meesten van ons streven naar een zeker evenwicht, maar gevers zijn die zeldzame mensen die anderen helpen zonder iets terug te verwachten. Opmerkelijk genoeg zijn de mensen die het meeste bereiken geen nemers of matchers, het zijn gevers.

Met een overtuigende combinatie van de laatste onderzoeksresultaten en boeiende persoonlijke verhalen biedt Geven en nemen een revolutionaire benadering van het fenomeen succes en de kracht van geven. Aangezien de meeste mensen geen geboren gevers zijn, legt Grant niet alleen uit waarom gevers winnen, maar onthult hij ook hoe ze dat doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Adam Grant
Uitgever
Balans
ISBN
9789460036750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1169094 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken