Evenementen als communicatiemiddel

Prijs € 32,95

Niet beschikbaar

Marten Waardenburg

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

OmschrijvingEen evenement, of het nu zelf wordt georganiseerd of door derden, biedt bedrijven de mogelijkheid met de deelnemers aan het evenement te communiceren, een boodschap over te brengen of zelfs iets te bereiken op het gebied van een verandering in houding en gedrag. En daarmee is een evenement een communicatie-instrument, waarmee het bedrijf een communicatiedoelstelling kan realiseren. Dit Communicatie Memo laat zien hoe evenementen in elkaar zitten en hoe ze kunnen worden ingezet als communicatiemiddel. Het laat zien welke beslissingen moeten worden genomen en welke stappen moeten worden gezet om een evenement te organiseren en onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Daarnaast treft de lezer er veel nuttige tips en suggesties aan om voor zijn doelgroep een evenement te organiseren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marten Waardenburg
Uitgever
Boom
ISBN
9789013091700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

Omschrijving

Een evenement, of het nu zelf wordt georganiseerd of door derden, biedt bedrijven de mogelijkheid met de deelnemers aan het evenement te communiceren, een boodschap over te brengen of zelfs iets te bereiken op het gebied van een verandering in houding en gedrag. En daarmee is een evenement een communicatie-instrument, waarmee het bedrijf een communicatiedoelstelling kan realiseren.
Dit Communicatie Memo laat zien hoe evenementen in elkaar zitten en hoe ze kunnen worden ingezet als communicatiemiddel. Het laat zien welke beslissingen moeten worden genomen en welke stappen moeten worden gezet om een evenement te organiseren en onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Daarnaast treft de lezer er veel nuttige tips en suggesties aan om voor zijn doelgroep een evenement te organiseren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marten Waardenburg
Uitgever
Boom
ISBN
9789013091700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Aanrader

Top 3 Marketingboeken