Eigen Wijsheden Spel

inspirerende citaten en pakkende vragen

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

P.J.M Gerrickens

Oktober 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

EIGEN WIJSHEDEN SPEL (ISBN 9789074123143) De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over de manier waarop u tegen onderwerpen als 'communicatie', 'verandering' of 'leiderschap' aankijkt. Daarnaast nodigt dit spel u uit door middel van prikkelende vragen deze onderwerpen te koppelen aan uw persoonlijke ervaringen. Het spel is geschikt voor allerlei soorten groepen, zowel in werk als privé. U leert elkaar op een verrassende manier beter kennen. Het Eigen Wijsheden Spel bestaat uit 144 kaarten. Op de voorzijde van de kaarten staat een citaat, op de achterzijde een vraag, gekoppeld aan het citaat. In veel gevallen zult u alleen met de vragen of alleen met de citaten werken. De citaten zijn verdeeld over zes thema's: leiderschap, communicatie, zingeving, verandering, persoonlijke ontwikkeling en relaties. Per thema zijn er 20 - 25 kaarten. Voorbeelden van citaten en vragen zijn: * Het leukste dat je kunt worden is jezelf. Wanneer vind jij het lastig jezelf te zijn? * Dwarsliggers houden de trein op de rails. Wanneer lag jij wel eens dwars en waar leidde dat toe? * Als je niet durft te verdwalen, zul je nooit een nieuwe route vinden. Wanneer ging jij jouw eigen weg? Bij het spel vindt u instructies voor vijf spelvormen, die u ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl. Het Eigen Wijsheden Spel is ook leverbaar in het Engels (via uitgever).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P.J.M Gerrickens
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123143
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

EIGEN WIJSHEDEN SPEL (ISBN 9789074123143)

De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over de manier waarop u tegen onderwerpen als 'communicatie', 'verandering' of 'leiderschap' aankijkt. Daarnaast nodigt dit spel u uit door middel van prikkelende vragen deze onderwerpen te koppelen aan uw persoonlijke ervaringen.

Het spel is geschikt voor allerlei soorten groepen, zowel in werk als privé. U leert elkaar op een verrassende manier beter kennen.

Het Eigen Wijsheden Spel bestaat uit 144 kaarten. Op de voorzijde van de kaarten staat een citaat, op de achterzijde een vraag, gekoppeld aan het citaat. In veel gevallen zult u alleen met de vragen of alleen met de citaten werken. De citaten zijn verdeeld over zes thema's: leiderschap, communicatie, zingeving, verandering, persoonlijke ontwikkeling en relaties. Per thema zijn er 20 - 25 kaarten.

Voorbeelden van citaten en vragen zijn:

* Het leukste dat je kunt worden is jezelf. Wanneer vind jij het lastig jezelf te zijn?

* Dwarsliggers houden de trein op de rails. Wanneer lag jij wel eens dwars en waar leidde dat toe?

* Als je niet durft te verdwalen, zul je nooit een nieuwe route vinden. Wanneer ging jij jouw eigen weg?

Bij het spel vindt u instructies voor vijf spelvormen, die u ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl.

Het Eigen Wijsheden Spel is ook leverbaar in het Engels (via uitgever).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P.J.M Gerrickens
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123143
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken