De rijkste man van Babylon

de eeuwenoude regels voor financiële vrijheid en welvaart

Prijs € 24,95

Uitverkocht

G.S. Clason

Paperback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De invloed van Mesopotamië kan niet worden overschat. Grandeur en handelsgeest brachten het land tot duurzame welvaart waar iedereen door hard werken tot zijn recht kon komen.George Clason beschrijft de werkwijze die het oude Perzië zo'n langdurige periode van vrede en grote rijkdom heeft geschonken. Als een soort wet van de zwaartekracht gebruikten de Babyloniërs economische regels die waren gebaseerd op eerlijkheid, handigheid, werklust en afspraak is afspraak.In tien levendige verhalen wordt je meegenomen in de dynamische wereld van het Babylonisch-Assyrische Rijk en spelenderwijs leer je de zeven gouden regels voor welvaart en welzijn.Dit boek kent ontelbaar veel lezers en iedereen is er beter van geworden. Rijkdom, succes en wijsheid gaan hand in hand.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G.S. Clason
Uitgever
Abraxas | Zuider-Amstel Uitgeverijen
ISBN
9789077787151
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
169

Beschrijving

De invloed van Mesopotamië kan niet worden overschat. Grandeur en handelsgeest brachten het land tot duurzame welvaart waar iedereen door hard werken tot zijn recht kon komen.
George Clason beschrijft de werkwijze die het oude Perzië zo'n langdurige periode van vrede en grote rijkdom heeft geschonken.
Als een soort wet van de zwaartekracht gebruikten de Babyloniërs economische regels die waren gebaseerd op eerlijkheid, handigheid, werklust en afspraak is afspraak.

In tien levendige verhalen wordt je meegenomen in de dynamische wereld van het Babylonisch-Assyrische Rijk en spelenderwijs leer je de zeven gouden regels voor
welvaart en welzijn.

Dit boek kent ontelbaar veel lezers en iedereen is er beter van geworden. Rijkdom, succes en wijsheid gaan hand in hand.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G.S. Clason
Uitgever
Abraxas | Zuider-Amstel Uitgeverijen
ISBN
9789077787151
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
169

Aanrader

Top 3 Marketingboeken