De kantoorverhuizing

een praktische handleiding voor bedrijven en instellingen

Prijs € 20,00

Uitverkocht

C. Bouthillier

Paperback | September 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jaarlijks verhuizen bijna 30.000 bedrijven. Verbijsterend veel kleine en grote taken gaan aan deze verhuizingen vooraf, waaronder offertes aanvragen, het nieuwe pand inrichten, intern en extern betrokkenen informeren, post en telefoon regelen, kamers indelen, meubels coderen, oud en nieuw pand schoonmaken, inpakken en een vergunning voor verhuiswagens in het voetgangersgebied aanvragen. Menigeen loopt al lang voor de feitelijke verhuizing gestrest door het bedrijf. Het kan anders. De kantoorverhuizing biedt u een gestructureerd overzicht van alle acties rondom de verhuizing. Met goede organisatie, doordachte planning en het opvolgen van de talloze adviezen uit dit boek kan de verhuizing soepel verlopen. Vele praktische tips behoeden u voor valkuilen. Een planningsschema als chronologische leidraad is als losse bijlage toegevoegd en ook via internet beschikbaar. Daarnaast vindt u in dit boek lijsten met adressen, literatuur, websites en software, en een eveneens elektronisch beschikbaar meetsjabloon voor het snel aflezen van oppervlakten op bouwtekeningen. Uitvoerig wordt ingegaan op voorbereiding, huisvesting, communicatie & pr, inrichting, de verhuizing zelf en de daarna resterende taken zoals de organisatie van een open dag. Waar nodig gaat de auteur in op milieuaspecten. De kantoorverhuizing is verplichte kost voor wie in een bedrijf of instelling de verhuizing organiseert. Ook bij interne verhuizingen, die soms ingewikkelder zijn dan het lijkt, bewijst het boek goede diensten. De auteur, Christoph Bouthillier, is niet over één nacht ijs gegaan. Naast bedrijfsinrichters, facility managers en telecommunicatieleveranciers hebben ook verhuizers en hun overkoepelende organisatie SAVAM meegedacht over alle aandachtspunten die bij een verhuizing spelen. De verhuisbedrijven zelf zijn immers eveneens gebaat bij een perfecte voorbereiding.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Bouthillier
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789066655904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Jaarlijks verhuizen bijna 30.000 bedrijven. Verbijsterend veel kleine en grote taken gaan aan deze verhuizingen vooraf, waaronder offertes aanvragen, het nieuwe pand inrichten, intern en extern betrokkenen informeren, post en telefoon regelen, kamers indelen, meubels coderen, oud en nieuw pand schoonmaken, inpakken en een vergunning voor verhuiswagens in het voetgangersgebied aanvragen. Menigeen loopt al lang voor de feitelijke verhuizing gestrest door het bedrijf.
Het kan anders. De kantoorverhuizing biedt u een gestructureerd overzicht van alle acties rondom de verhuizing. Met goede organisatie, doordachte planning en het opvolgen van de talloze adviezen uit dit boek kan de verhuizing soepel verlopen.

Vele praktische tips behoeden u voor valkuilen. Een planningsschema als chronologische leidraad is als losse bijlage toegevoegd en ook via internet beschikbaar. Daarnaast vindt u in dit boek lijsten met adressen, literatuur, websites en software, en een eveneens elektronisch beschikbaar meetsjabloon voor het snel aflezen van oppervlakten op bouwtekeningen. Uitvoerig wordt ingegaan op voorbereiding, huisvesting, communicatie & pr, inrichting, de verhuizing zelf en de daarna resterende taken zoals de organisatie van een open dag. Waar nodig gaat de auteur in op milieuaspecten.

De kantoorverhuizing is verplichte kost voor wie in een bedrijf of instelling de verhuizing organiseert. Ook bij interne verhuizingen, die soms ingewikkelder zijn dan het lijkt, bewijst het boek goede diensten.

De auteur, Christoph Bouthillier, is niet over één nacht ijs gegaan. Naast bedrijfsinrichters, facility managers en telecommunicatieleveranciers hebben ook verhuizers en hun overkoepelende organisatie SAVAM meegedacht over alle aandachtspunten die bij een verhuizing spelen. De verhuisbedrijven zelf zijn immers eveneens gebaat bij een perfecte voorbereiding.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Bouthillier
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789066655904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Aanrader

Top 3 Marketingboeken