De beleggingsillusie

wat de bank je niet vertelt over succesvol beleggen

Prijs € 20,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Marius Kerdel, Jolmer Schukken

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De auteurs prikken terecht ballonnen en illusies door over beleggen en vermogensbeheer. Wie dit leest kan kosten en risico's beperken.' Onno Ruding, oud-minister van Financiën en oud-vice-chairman van Citibank.De meeste vermogensbeheerders en beleggingsfondsen beloven veel geld voor je te verdienen. Ze blijken echter een groot deel van het rendement van hun klanten naar zichzelf toe te trekken en op de lange termijn doen ze het daarom bijna zonder uitzondering slechter dan de markt. Toch blijven beleggers op grote schaal hun geld aan ze toevertrouwen. Hoe kan dat?In 'De beleggingsillusie' beschrijven Marius Kerdel en Jolmer Schukken beknopt en op vlotte wijze hoe er door de beleggingsindustrie een geraffineerde illusie in stand wordt gehouden. Door onze emoties aan te wakkeren en kosten te verbergen, verleiden ze ons keer op keer om die illusie na te jagen. Dat levert aantrekkelijke inkomsten op de voor de vermogensbeheerders maar leidt tot hoge koste voor beleggers. Die kosten zijn zo aanzienlijk dat beleggers uiteindelijk vaak meer dan de helft van hun opgebouwde vermogen afdragen aan hun financiële 'helpers'. Gelukkig bieden de auteurs ook een oplossing. In drie stappen leggen ze uit hoe je je vermogen met een passend rendement kunt laten groeien. En ja, dit betekent waarschijnlijk dat je vermogensbeheerder zijn of haar Ferrari moet inleveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marius Kerdel, Jolmer Schukken
Uitgever
Maven Publishing
ISBN
9789491845185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'De auteurs prikken terecht ballonnen en illusies door over beleggen en vermogensbeheer. Wie dit leest kan kosten en risico's beperken.' Onno Ruding, oud-minister van Financiën en oud-vice-chairman van Citibank.

De meeste vermogensbeheerders en beleggingsfondsen beloven veel geld voor je te verdienen. Ze blijken echter een groot deel van het rendement van hun klanten naar zichzelf toe te trekken en op de lange termijn doen ze het daarom bijna zonder uitzondering slechter dan de markt. Toch blijven beleggers op grote schaal hun geld aan ze toevertrouwen. Hoe kan dat?

In 'De beleggingsillusie' beschrijven Marius Kerdel en Jolmer Schukken beknopt en op vlotte wijze hoe er door de beleggingsindustrie een geraffineerde illusie in stand wordt gehouden. Door onze emoties aan te wakkeren en kosten te verbergen, verleiden ze ons keer op keer om die illusie na te jagen. Dat levert aantrekkelijke inkomsten op de voor de vermogensbeheerders maar leidt tot hoge koste voor beleggers. Die kosten zijn zo aanzienlijk dat beleggers uiteindelijk vaak meer dan de helft van hun opgebouwde vermogen afdragen aan hun financiële 'helpers'.

Gelukkig bieden de auteurs ook een oplossing. In drie stappen leggen ze uit hoe je je vermogen met een passend rendement kunt laten groeien. En ja, dit betekent waarschijnlijk dat je vermogensbeheerder zijn of haar Ferrari moet inleveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marius Kerdel, Jolmer Schukken
Uitgever
Maven Publishing
ISBN
9789491845185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken