De belangrijkste tips en tools voor managers

voor managers

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jolanda Bouman

Hardback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe stuur je je mensen het beste aan? Hoe delegeer je taken? Hoe coach je je medewerkers en houd je hen gemotiveerd? Hoe bevorder je de samenwerking binnen je team? En hoe ga je om met verandering, de enige constante tegenwoordig?Alle vaardigheden die je als leidinggevende nodig hebt, komen kort en bondig aan bod in De belangrijkste Tips & Tools voor managers:problemen oplossen, omgaan met feedback, argumenteren, conflicthantering, vergaderen, creatief denken, onderhandelen en lastige gesprekken voeren. Daarnaast komen stress- en timemanagement aan de orde. Vaardighedendie het leven voor jou persoonlijk wat makkelijker kunnen maken.Of je nu begint als leidinggevende of een ervaren manager bent, je kunt met ditboek je voordeel doen. Voor de startende leidinggevende geeft het antwoord op de vragen 'Hoe pak ik dit nu weer aan?' en 'Doe ik het wel goed?'. Voor wie langer in het vak zit, is het een handig, compact naslagwerk dat de vraag 'Hoe zat het ook alweer?' beantwoordt.De belangrijkste Tips & Tools voor managers is een herziene uitgave van eenboek dat al jaren lang een van onze bestsellers is. Ieder jaar kopen weer talloze startende managers dit boek omdat zij ervaren dat leidinggeven lastiger is dan zij gedacht hadden. Het is dan ook een basisboek dat je in huis moet hebben!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jolanda Bouman
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058718198
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Hoe stuur je je mensen het beste aan? Hoe delegeer je taken? Hoe coach je je medewerkers en houd je hen gemotiveerd? Hoe bevorder je de samenwerking binnen je team? En hoe ga je om met verandering, de enige constante tegenwoordig?
Alle vaardigheden die je als leidinggevende nodig hebt, komen kort en bondig aan bod in De belangrijkste Tips & Tools voor managers:
problemen oplossen, omgaan met feedback, argumenteren, conflicthantering, vergaderen, creatief denken, onderhandelen en lastige gesprekken voeren. Daarnaast komen stress- en timemanagement aan de orde. Vaardigheden
die het leven voor jou persoonlijk wat makkelijker kunnen maken.

Of je nu begint als leidinggevende of een ervaren manager bent, je kunt met dit
boek je voordeel doen. Voor de startende leidinggevende geeft het antwoord op de vragen 'Hoe pak ik dit nu weer aan?' en 'Doe ik het wel goed?'. Voor wie langer in het vak zit, is het een handig, compact naslagwerk dat de vraag 'Hoe zat het ook alweer?' beantwoordt.

De belangrijkste Tips & Tools voor managers is een herziene uitgave van een
boek dat al jaren lang een van onze bestsellers is. Ieder jaar kopen weer talloze startende managers dit boek omdat zij ervaren dat leidinggeven lastiger is dan zij gedacht hadden. Het is dan ook een basisboek dat je in huis moet hebben!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jolanda Bouman
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058718198
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Aanrader

Top 3 Marketingboeken