Contracteren en aanbesteden in de bouw (e-Book)

marktbenadering, strategie en beheersing

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jeroen Moonen

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over contracteren, aanbesteden en strategische afwegingen voor bouw- of infrastructurele projecten   Contracteren en aanbesteden in de bouw biedt praktische handvatten om een strategie en contract- en aanbestedingsdocumenten te maken en te beoordelen. Elke stap die moet worden doorlopen komt aan bod voor een succesvolle marktbenadering. Verder toont dit boek de belangrijkste keuzes om tot een goed doordachte contracteringsstrategie en aanbestedingsvorm te komen. Ook wordt aandacht besteedt aan de relatie tussen contractvorm, aanbesteding en contractbeheersing. Dit boek is relevant voor: Opdrachtgevers Projectmanagers Verantwoordelijken voor de project- en planvoorbereiding Contractmanagers Inkopers betrokken bij bouw- of infrastructurele projecten   Duidelijke praktijkvoorbeelden en heldere stappenplannen zijn samen met veelgevraagde expertise in één boek gebundeld.   Jeroen Moonen is senior adviseur contractering bij Twynstra Gudde, en richt zich daar op complexe en/of innovatie aanbestedings- en contracteringsvraagstukken. Hij werkt zowel in projectteams als individueel in een adviesrol. Moonen deelt zijn kennis en ervaring graag als docent in uiteenlopende trainingen en cursussen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Moonen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000347230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
3239902 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Over contracteren, aanbesteden en strategische afwegingen voor bouw- of infrastructurele projecten

 

Contracteren en aanbesteden in de bouw biedt praktische handvatten om een strategie en contract- en aanbestedingsdocumenten te maken en te beoordelen. Elke stap die moet worden doorlopen komt aan bod voor een succesvolle marktbenadering. Verder toont dit boek de belangrijkste keuzes om tot een goed doordachte contracteringsstrategie en aanbestedingsvorm te komen. Ook wordt aandacht besteedt aan de relatie tussen contractvorm, aanbesteding en contractbeheersing.

Dit boek is relevant voor:

  • Opdrachtgevers
  • Projectmanagers
  • Verantwoordelijken voor de project- en planvoorbereiding
  • Contractmanagers
  • Inkopers betrokken bij bouw- of infrastructurele projecten

 

Duidelijke praktijkvoorbeelden en heldere stappenplannen zijn samen met veelgevraagde expertise in één boek gebundeld.

 

Jeroen Moonen is senior adviseur contractering bij Twynstra Gudde, en richt zich daar op complexe en/of innovatie aanbestedings- en contracteringsvraagstukken. Hij werkt zowel in projectteams als individueel in een adviesrol. Moonen deelt zijn kennis en ervaring graag als docent in uiteenlopende trainingen en cursussen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Moonen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000347230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
3239902 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Aanrader

Top 3 Marketingboeken