Contact maken op school

motiveren, leidinggeven en samenwerken in het voortgezet onderwijs

Prijs € 30,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Tom Boves, Marijke van Dijk

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedere docent droomt van een ideale relatie met de klas, met ouders en collega’s. Leerlingen die doen wat je vraagt, ouders die respect voor je hebben, collega’s die hun verantwoordelijkheden oppakken. Maar hoe maak je deze droom werkelijkheid?Contact maken op school beschrijft wat je kunt doen om de aandacht van leerlingen vast te houden, om leerlingen te motiveren, om oudergesprekken in goede banen te leiden en om de samenwerking met collega’s effectief te laten verlopen.Tom Boves en Marijke van Dijk bundelden in dit boek de kracht van effectief verbaal én non-verbaal gedrag. Het boek werd ontwikkeld vanuit de weerbarstige praktijk van het voortgezet onderwijs, voor docenten en mét docenten.Het boek is vlot geschreven. De realistische praktijkvoorbeelden en verhelderende interviews maken het uitermate bruikbaar voor aankomende docenten. Ook docenten met veel ervaring kunnen hier terecht voor nieuwe tips en inspiratie.Een praktisch boek voor iedereen die meer wil bereiken met minder moeite.Tom Boves en Marijke van Dijk zijn inhoudelijk experts en trainer op het vlak van (non)verbale communicatie. Samen met Susan Eggels vormen zij het centrum voor co-actieve communicatie en richten zij zich op het professionaliseren van de gespreksvoering binnen het onderwijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom Boves, Marijke van Dijk
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023247654
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Beschrijving

Iedere docent droomt van een ideale relatie met de klas, met ouders en collega’s. Leerlingen die doen wat je vraagt, ouders die respect voor je hebben, collega’s die hun verantwoordelijkheden oppakken. Maar hoe maak je deze droom werkelijkheid?

Contact maken op school beschrijft wat je kunt doen om de aandacht van leerlingen vast te houden, om leerlingen te motiveren, om oudergesprekken in goede banen te leiden en om de samenwerking met collega’s effectief te laten verlopen.

Tom Boves en Marijke van Dijk bundelden in dit boek de kracht van effectief verbaal én non-verbaal gedrag. Het boek werd ontwikkeld vanuit de weerbarstige praktijk van het voortgezet onderwijs, voor docenten en mét docenten.

Het boek is vlot geschreven. De realistische praktijkvoorbeelden en verhelderende interviews maken het uitermate bruikbaar voor aankomende docenten. Ook docenten met veel ervaring kunnen hier terecht voor nieuwe tips en inspiratie.

Een praktisch boek voor iedereen die meer wil bereiken met minder moeite.

Tom Boves en Marijke van Dijk zijn inhoudelijk experts en trainer op het vlak van (non)verbale communicatie. Samen met Susan Eggels vormen zij het centrum voor co-actieve communicatie en richten zij zich op het professionaliseren van de gespreksvoering binnen het onderwijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom Boves, Marijke van Dijk
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023247654
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Aanrader

Top 3 Marketingboeken