Boekhouden voor iedereen

Prijs € 39,95

Niet beschikbaar

C. Buitenhuis

Paperback | Januari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor een groot aantal mensen is het zinvol om iets van boekhouden te begrijpen. Het is immers bij bedrijven, instellingen en verenigingen verplicht om een financiële administratie te voeren. Vaak vormt het feit dat de diverse werkzaamheden niet worden begrepen een belemmering om het zelf ter hand te nemen. Dat boekhouden niet zo moeilijk is, laat dit boek duidelijk zien.Een boekhouding levert nuttige informatie op, zoals een analyse van de omzet, bewaking van de kosten en mogelijkheden tot verbetering van de winst.Wordt de boekhouding uitbesteed, dan is het van belang om een meergelijkwaardige gesprekspartner van de accountant te vormen.In deze herziene druk biedt de auteur praktische handvatten om zelf een deel van uw financiële en administratieve werk te doen en u een meer gelijkwaardige gesprekspartner voor uw accountant te laten worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Buitenhuis
Uitgever
Academic service
ISBN
9789052614120
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Voor een groot aantal mensen is het zinvol om iets van boekhouden te begrijpen. Het is immers bij bedrijven, instellingen en verenigingen verplicht om een financiële administratie te voeren. Vaak vormt het feit dat de diverse werkzaamheden niet worden begrepen een belemmering om het zelf ter hand te nemen. Dat boekhouden niet zo moeilijk is, laat dit boek duidelijk zien.

Een boekhouding levert nuttige informatie op, zoals een analyse van de omzet, bewaking van de kosten en mogelijkheden tot verbetering van de winst.

Wordt de boekhouding uitbesteed, dan is het van belang om een meer
gelijkwaardige gesprekspartner van de accountant te vormen.

In deze herziene druk biedt de auteur praktische handvatten om zelf een deel van uw financiële en administratieve werk te doen en u een meer gelijkwaardige gesprekspartner voor uw accountant te laten worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Buitenhuis
Uitgever
Academic service
ISBN
9789052614120
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Aanrader

Top 3 Marketingboeken