Aan het werk!

over trajectbegeleiding en re-integratie

Prijs € 49,25

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hanneke Tijken

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan het werk! is een veelzeggende titel.Het verwijst naar de uitdaging voor mensen die een professionele loopbaan binnen de re-integratiewereld ambiëren. Een wereld die wordt geteisterd door sociale, economische en politieke stormen. Een wereld waarin echter een groep mensen overeind blijft: langdurig werklozen en mensen met een arbeidshandicap.Dit boek biedt (aankomende) trajectbegeleiders (werkcoaches, jobcoaches, re-integratie- en arbeidsdeskundigen) naast praktijkkennis en achtergrondinformatie , ook verwerkingsopdrachten die gekoppeld zijn aan theorie en aan actuele portretten van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.De titel verwijst eveneens naar de methodische aanpak in het boek. Door middel van een praktisch stappenplan maakt de (aankomende) trajectbegeleider kennis met achtereenvolgens: intake, diagnostiek, aanbodversterking, matching, plaatsing en nazorg.Deze derde druk is geheel geactualiseerd en inhoudelijk gewijzigd naar de laatste stand van wet- en regelgeving.De (inmiddels ruimschoots bewezen) praktische gebruikswaarde voor studenten en praktijkbeoefenaars is echter onveranderd gebleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hanneke Tijken
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789059315754
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Aan het werk! is een veelzeggende titel.

Het verwijst naar de uitdaging voor mensen die een professionele loopbaan binnen de re-integratiewereld ambiëren. Een wereld die wordt geteisterd door sociale, economische en politieke stormen. Een wereld waarin echter een groep mensen overeind blijft: langdurig werklozen en mensen met een arbeidshandicap.

Dit boek biedt (aankomende) trajectbegeleiders (werkcoaches, jobcoaches, re-integratie- en arbeidsdeskundigen) naast praktijkkennis en achtergrondinformatie , ook verwerkingsopdrachten die gekoppeld zijn aan theorie en aan actuele portretten van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

De titel verwijst eveneens naar de methodische aanpak in het boek. Door middel van een praktisch stappenplan maakt de (aankomende) trajectbegeleider kennis met achtereenvolgens: intake, diagnostiek, aanbodversterking, matching, plaatsing en nazorg.

Deze derde druk is geheel geactualiseerd en inhoudelijk gewijzigd naar de laatste stand van wet- en regelgeving.
De (inmiddels ruimschoots bewezen) praktische gebruikswaarde voor studenten en praktijkbeoefenaars is echter onveranderd gebleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hanneke Tijken
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789059315754
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Aanrader

Top 3 Marketingboeken