33 daverende dilemma's voor coaches en begeleiders

voor coaches en begeleiders

Prijs € 23,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Francine ten Hoedt, Philine Spruijt

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze verzameling dilemma's biedt coaches en begeleiders de gelegenheid om te oefenen met hun integriteit en ethiek - het waarschuwende stemmetje in je hoofd.Wie bepaalt de coachvraag, degene die betaalt of de coachee zelf? En wat doet een coach met een coachee die verliefd op hem wordt? Het zijn maar twee van de dilemma's waarmee coaches en begeleiders in hun dagelijkse praktijk geconfronteerd kunnen worden. Deze waaier biedt 33 praktijksituaties waarmee coaches vroeg of laat te maken krijgen en die hen dwingen tot een keuze.De dilemmawaaier biedt coaches en andere begeleiders een instrument voor (verdere) ontwikkeling. De dilemma's kunnen dienen voor reflectie en supervisie - individueel en binnen groepen - en kunnen ook in de onderwijssituatie gebruikt worden. Coaches (in opleiding), mediators, counselors, maatschappelijk werkers - iedereen die anderen begeleidt vindt in deze waaier aanknopingspunten voor het omgaan met lastige praktijksituaties. Binnen de LinkedIn-groep 'Dilemmawaaier' kan de discussie worden voortgezet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francine ten Hoedt, Philine Spruijt
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024401857
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving

Deze verzameling dilemma's biedt coaches en begeleiders de gelegenheid om te oefenen met hun integriteit en ethiek - het waarschuwende stemmetje in je hoofd.

Wie bepaalt de coachvraag, degene die betaalt of de coachee zelf? En wat doet een coach met een coachee die verliefd op hem wordt? Het zijn maar twee van de dilemma's waarmee coaches en begeleiders in hun dagelijkse praktijk geconfronteerd kunnen worden. Deze waaier biedt 33 praktijksituaties waarmee coaches vroeg of laat te maken krijgen en die hen dwingen tot een keuze.

De dilemmawaaier biedt coaches en andere begeleiders een instrument voor (verdere) ontwikkeling. De dilemma's kunnen dienen voor reflectie en supervisie - individueel en binnen groepen - en kunnen ook in de onderwijssituatie gebruikt worden. Coaches (in opleiding), mediators, counselors, maatschappelijk werkers - iedereen die anderen begeleidt vindt in deze waaier aanknopingspunten voor het omgaan met lastige praktijksituaties. Binnen de LinkedIn-groep 'Dilemmawaaier' kan de discussie worden voortgezet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francine ten Hoedt, Philine Spruijt
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024401857
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Aanrader

Top 3 Marketingboeken